Update

TECHNOGYM EN PLAZA PADEL STAAN VOOR VERANTWOORD PADELLEN

7-april-2022

Technogym is een innovatieve en toonaangevende speler in de fitness markt, de apparaten worden dagelijks gebruikt door meer dan 50 miljoen mensen per dag. Dit doen ze met de missie om mensen gezonder en blijer te maken, op dit vlak hebben Plaza Padel en Technogym elkaar gevonden. Een gezamenlijke missie om mensen via de sport gezonder en gelukkiger te maken.

Technogym x Plaza Padel Amsterdam

Als resultaat van het partnership is de eerste warming-up room recent geopend in Amsterdam. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en beschikt over de juiste apparaten om een volledige work-out te doen. Zodat de padellers met de juiste voorbereiding de baan op gaan.

Opleiden van de padeller

Technogym en Plaza Padel willen de komende jaren de padeller opleiden om blessures te voorkomen, en spiergericht te gaan trainen. John van Lottum, Plaza Padel: “Op dit moment zijn er veel spelers die zonder de juiste voorbereiding de baan op gaan. Met de kennis van Technogym op het gebied van spiergerichte trainingen en de expertise van Plaza Padel op het gebied van de sport willen we de padeller opleiden tot het doen van de juiste warming up en specifieke trainingen. Voor zowel beginnende als ervaren spelers.”

Warming-up is ook met Padel cruciaal

Warren van der Ploeg, Trade Marketing Manager bij Technogym vult aan “Plaza Padel biedt de consument een totaalconcept, hier wilden wij met onze apparaten graag onderdeel van worden. Daarnaast zien we net als Plaza Padel de noodzaak om de padeller op te leiden en specifieke oefeningen aan te kunnen bieden. Met onze expertise op het gebied van innovatie gaan we samen content ontwikkelen om de padelspelers op de leiden.”

De Technogym ruimte is te gebruiken voor iedereen die bij Plaza Padel speelt. We zien je daarom graag een kwartier van te voren verschijnen om vervolgens met de juiste voorbereiding de baan op te gaan.

Tot snel bij Plaza Padel!