Update

PLAZA PADEL IS 'READY TO SERVE YOU' MET SEGAFREDO ALS NIEUWE PARTNER

7-december-2021

Segafredo is de tweede official partner van Plaza Padel, dit betekent dat de komende 5 jaar hun warme dranken worden geschonken in alle vestigingen van Plaza Padel. Hiermee voegt Segafredo naast wielrennen, voetbal en basketbal ook padel toe aan het portfolio. Vanwege het sportieve karakter en de mediterrane uitstraling van het merk was de match snel gemaakt.

'READY TO SERVE YOU'

Plaza Padel is een vooruitstrevende speler en gaat enkel voor de hoogste kwaliteit. We willen onze klanten de beste padel ervaring en producten aanbieden, met de komst van Segafredo Zanetti is dit mogelijk. Zo is het de enige koffiebrander ter wereld die de kwaliteitscontrole van koffieplant tot de Espresso in het kopje van de klant in eigen beheer heeft. Dit levert de lekkerste koffie op voor onze gasten en spelers.

MEDITERRANE SFEREN

Robin Faber, Partnership Manager bij Plaza Padel: ‘Segafredo en Plaza Padel hebben elkaar gevonden op de as van kwaliteit, gezelligheid en gemoedelijkheid. Samen stralen we het gevoel van een échte mediterraanse plaza uit. Daarnaast zijn we als Plaza Padel blij om wederom een A-merk toe te voegen aan onze official partners.'

SEGAFREDO IN DE SPORT

Jean-Max Fijen, zelf ook een fanatieke speler van padel en Sales Director Foodservice bij Segafredo vult aan: 'Ik geloof in de groei van padel en het totaalconcept van Plaza Padel. Met het sportieve karakter van Segafredo kunnen we gezamenlijk mooie activaties uitvoeren om hiermee ook andere doelgroepen aan het padellen te krijgen. Met onze sterke aanwezigheid binnen universiteiten en de B2B markt kunnen we Plaza Padel helpen om ook deze doelgroepen te bereiken.'

TIME FOR COFFEE

Segafredo zoekt graag de verbinding op met de gasten van onze partners, daarom bieden Plaza Padel en Segafredo van 7 tot en met 12 december bij een boeking vóór 12 uur iedere speler een gratis kopje thee of koffie aan. We are ready to serve, are you?