Update

PLAZA PADEL EN HEAD STAAN VOOR KWALITEIT EN PLEZIER

8-maart-2022

HEAD en Plaza Padel vinden elkaar op de as van kwaliteit én fun, de komende 5 jaar is HEAD official amigo van Plaza Padel. Met de toevoeging van de wereldwijde marktleider op het gebied van tennis en padel voegt Plaza Padel met HEAD nog een topmerk toe aan haar partnerhuis. Plaza Padel mag zich als partner van HEAD scharen in een mooi rijtje met o.a.; The World Padel Tour (WPT), Daniel Sanyo Gutierrez en Tamara Icardo.

Kwaliteit als basis

Met Plaza Padel willen we niet alleen padelbanen neerleggen, maar een totaalbeleving creëren voor iedereen. Dit streven we na door met alles te gaan voor de hoogste kwaliteit, met zowel onze banen als onze horeca gelegenheden. Dankzij de samenwerking met HEAD kunnen we onze klanten nu ook op het gebied van materiaal een ervaring geven op het hoogste niveau. Samen met HEAD staan we klaar voor alle padellers; van beginners tot pro’s.

Hereniging met HEAD

John van Lottum van Plaza Padel: ‘Tijdens mijn periode als tennisser heb ik altijd met de rackets van HEAD gespeeld, hier kijk ik nog steeds met veel tevredenheid en plezier op terug. Met Plaza Padel streven we de hoogste kwaliteit na, en we zijn dan ook enorm trots dat we in HEAD een partner hebben gevonden die dit al méér dan 50 jaar uitstraalt. Dit zegt iets over het project waar we mee bezig zijn.”

Totaalbeleving voor iedereen.

Bart Burgmans, Director Sales bij HEAD Benelux vult aan “Plaza Padel is een ambitieus en kwalitatief goed merk, die een totaalbeleving biedt aan zowel beginnende als ervaren spelers. Dit sluit goed aan bij de uitstraling van HEAD, waarmee we ook iedereen willen bedienen. Samen gaan we de komende 5 jaar zo veel mogelijk mensen een mooie padelervaring aanbieden, want iedereen moet kunnen genieten van dit mooie spelletje!”

Neem een kijkje op padelshop.com voor de producten van HEAD.