Update

Plaza Padel en CUPRA: Play to Meet

27-februari-2023

CUPRA is de komende twee jaar ‘official partner’ van Plaza Padel. Met deze nieuwe samenwerking onderstreept CUPRA opnieuw zijn voorliefde voor de padelsport en vertaalt het merk de internationale padelstrategie op geheel eigen wijze door in Nederland. Naast het internationale sponsorship van de World Padel Tour is CUPRA in ons land ook ‘Founding Partner’ van KNLTB Padel en ondersteunt het Sten Richters - de nummer 1 op de nationale padel-courts - in zijn weg naar de internationale top.

Naast de ondersteuning op het vlak van mobiliteit laten Plaza Padel en CUPRA bedrijven gezamenlijk kennismaken met de verbindende kracht van de sport. Juist die verbindende factor en de laagdrempeligheid van padel zorgen ervoor dat de sport onder het motto ‘Play to Meet’ voor veel ondernemingen een interessante zakelijke netwerk-tool kan zijn om relaties op te bouwen met bestaande en potentiële nieuwe klanten.

Business events

“Via deze overeenkomst met CUPRA sluiten we een partnership met een internationaal A-merk dat zijn sporen binnen de padelsport al ruimschoots heeft verdiend”, verklaart John van Lottum, mede-initiatiefnemer achter Plaza Padel. “Samen willen we de beleving binnen Plaza Padel, en met name bij business events, naar een nóg hoger niveau tillen. We zijn enorm trots op deze nieuwe samenwerking.”

“We zijn blij om onze padel-activiteiten in Nederland verder uit te breiden met dit partnership met Plaza Padel”, vult Maarten Janssen, Managing Director van CUPRA, aan. “Deze samenwerking gaan we specifiek benutten om de markt te laten zien dat plezier en business elkaar op perfecte wijze ontmoeten in de padelsport. Dit partnership biedt ons bovendien een mooi platform om onze lease-proposities beter onder de aandacht te brengen.”