Update

MVV en Plaza Padel starten sportieve samenwerking.

8-november-2023

MVV en Plaza Padel starten sportieve samenwerking. 

Padel is razend populair en is op dit moment de hardstgroeiende sport van Nederland, ook wordt de sport veelvuldig beoefent door (oud-) voetballers en voetballiefhebbers. Met Plaza Padel op een steenworp afstand van de Geusselt is een partnership tussen Plaza Padel en MVV een logische stap. Plaza Padel en MVV gaan daarom een sportieve samenwerking aan om fans en zakelijke relaties meer padel mogelijkheden te bieden. 

Sportieve bijdrage
Naast het voordeel voor de fans profiteert ook de selectie van MVV van deze deal. Plaza Padel stelt haar banen namelijk ter beschikking voor de selectie, zodat spelers en technische staf ook op een alternatieve manier fit kunnen blijven. Aan het begin van dit seizoen hebben spelers en staf tijdens een evenement al eens kennis kunnen maken met de banen bij Plaza Padel Maastricht. 

Zakelijke kansen
Padel wordt gezien als een verbindende sport en is bij uitstek een mogelijkheid om op een sportieve manier het netwerk te versterken. Op 23 november staat het eerste evenement gepland voor de businessclub, hier zal een mooie ontbijtsessie gecombineerd worden met een potje padel.

De eerste 100 fans kunnen de code PLAZAMVV gebruiken bij hun eerstvolgende boeking en ontvangen 20% korting op de baanhuur. Boek nu hier direct je baan.

Plaza Padel en MVV kijken uit naar deze mooie samenwerking en hopen veel MVV’ers te mogen verwelkomen bij Plaza Padel Maastricht.