Update

Gassan Official timekeeper

13-december-2023

Plaza Padel en GASSAN Diamonds breiden hun samenwerking uit, waarbij GASSAN ‘official timekeeper’ wordt van Plaza Padel. Door het aanhoudende enthousiasme rondom padel, verliezen mensen vaak het besef van tijd als ze op de padelbaan staan. Door het plaatsen van unieke GASSAN-klokken in alle Plaza Padel vestigingen, garandeert dit partnership niet alleen een schitterende maar ook een nauwkeurige tijd op de baan.

Ambassadeur van het eerste uur. 

GASSAN kan worden beschouwd als een padelambassadeur van het eerste uur, aangezien het eerste GASSAN padeltoernooi al in 2020 plaatsvond. Dit prestigieuze toernooi trekt topsporters zoals Dirk Kuyt en Ronald de Boer aan, die vol enthousiasme de uitdaging aangaan voor een felbegeerde eerste plaats. Vanaf het begin is GASSAN ook nauw betrokken bij de Decathlon World Padel Tour Open als ‘official timekeeper’ van het toernooi.

Vleugje luxe en elegantie.

John van Lottum mede-eigenaar van Plaza Padel: ‘We zijn verheugd om onze samenwerking met GASSAN Diamonds uit te breiden naar 'official timekeeper'. Het toevoegen van GASSAN-klokken op onze locaties past perfect in het totaalconcept van Plaza Padel en voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan de padelervaring.’

Uitzonderlijke ervaring.

David Bijlsma, Chief Commercial officer van GASSAN Diamonds vult aan ‘Voor GASSAN Diamonds is het prachtig om samen te werken met Plaza Padel, een merk dat, net als wij, streeft naar excellentie en een uitzonderlijke ervaring voor zijn klanten. Onze tijdloze klokken zullen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de verfijnde sfeer die Plaza Padel kenmerkt.