Menu

Plaza Padel

Book & Play

VAN IN HET ZWEET WERKEN TOT ONDERNEMEN IN THE BOX

Plaza Padel Amsterdam is 7 dagen in de week geopend, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Rackets kunnen gehuurd worden op locatie en daarnaast zijn ballen, rackets en andere gear te koop in onze shop.

Er is altijd een club manager aanwezig om de regels van padel even uit te leggen – en hij/zij geeft je ook altijd wat handige tips & tricks. Wil je een les volgen, dan kan dat natuurlijk ook.

BOOK & PLAY

Plaza Padel Amsterdam heeft 8 fantastische double indoorbanen en 1 single indoorbaan beschikbaar. Bekijk snel de prijzen voor het boeken van een baan. We adviseren je dit te doen via Playtomic.

Een racket huren

Geen eigen racket? Op al onze locaties kun je rackets huren. Kosten voor het huren van een racket bedragen € 4.50 per sessie.

SAME TIME SAME PLACE

CONTRACTBAAN

Plaza Padel introduceert 'Same Time, Same Place', een aanbod voor een contractbaan op een vast tijdstip van jouw keuze. Zo ben je ervan verzekerd dat je iedere week op hetzelfde tijdstip padel kunt spelen en ontvangt per boeking een aantrekkelijke korting. Dit contract heeft een looptijd van 52 weken en kan afgesloten worden tijdens piek- en/of daluren. 

Meer info